Inner sounds of Joy membership

Connectie met jezelf

Herken jij het volgende?

Natuurlijk, je houdt het echt nog wel even zo vol.

Je doet steeds weer iets anders om meer balans te krijgen en zo kom je jouw leven wel door. Maar is dat écht het enige dat je jezelf gunt? Hoe lang hou je jezelf nu al ‘onder controle’ met gedachten zoals:

Als je daar mee doorgaat, veranderen die dingen dus ook nooit. In het beste geval ontzeg je jezelf de kans op écht gelukkig en met positieve energie leven. In het slechtste geval krijg je steeds meer fysieke klachten, wordt je veerkracht steeds kleiner, krijg je een burn-out, angstaanvallen, voel je je depressief.

“Wilma’s Inner Sounds of Joy concerten zijn echt een verrijking. Door het drukke werkzame leven heb ik (voor mijn gevoel) niet altijd de tijd om even tot mezelf te komen. De concerten heb ik nu netjes ingepland en zijn ook een soort van stok achter de deur in positieve zin. Ik kan heerlijk tot rust komen en ervaar elke keer weer iets anders in mijn lijf. Steeds als ik terug luister beleef ik het concert weer op een andere manier. De klankschalen brengen door de trillingen altijd (op de plekken waar nodig) rust en heling. Alsof er elke keer weer een ander stukje van mij wordt aangeraakt. Soms kan dat ook benauwd voelen als ik erg druk in mijn hoofd ben of mezelf niet volledig heb kunnen uiten op het werk of in het dagelijkse leven. Maar na afloop van het concert voel ik me altijd weer opgelucht en bevrijd. De dagen erna heeft het ook nog z’n werking. Ik kan het zeker aanraden!”

Melanie Uijleman - Zangeres & performer

Wat nu als je:

Muziek brengt je ziel tot rust wanneer het stormt in je hart

“Ik volg de online sessie van klankschalen thuis omdat dit voor mij ideaal is dat ik niet weg moet na zo’n sessie ben ik zo relaxt en ontspannen soms ook moe. Het laat mij ontspannen met de mooie klanken van de klankschalen en andere instrumenten die Wilma ten gehore brengt in een sessie. Het maakt mijn hoofd leeg en ontspannen en droom mee met de muziek thema die gebracht wordt. Het doet wat met mijn lijf soms is het even onprettig maar ik weet dat dit van korte duur zal zijn. Wellicht zit er dan in je lijf een blokkade? Ik ervaar het als herboren en ontspannen eruit komen en slaap die nacht vaak goed.”

Isabelle Roelofs - Zorgprofessional

Wat ga je leren?

Stel je voor: Je kunt zonder afleiding en druk intunen in jouw binnenwereld. Tijdens de klanksessie worden jouw gedachten meegevoerd op de klanken. Eindelijk stopt de gedachtenstroom even. Je voelt je steeds minder opgejaagd. 

 

Je komt even écht tot jezelf. Je mag genieten en lief zijn voor jezelf, alles is oké. Ieder gevoel mag er zijn, daardoor kunnen vervelende gevoelens jou verlaten als ze daar aan toe zijn. 

 

Je leert herkennen wat je lijf je meegeeft. Sommige situaties en mensen leveren alleen maar negatieve energie op. Doordat je dit beter voelt, kun je daaruit betere keuzes maken om met meer plezier te leven. Wil je echt op vakantie met die vriendin die vooral negatieve verhalen verteld? Wat accepteer je echt niet meer van die ene persoon en mag je echt even boos over zijn? Waar past je werk niet bij jouw normen en waarden? Kun je dat veranderen, je grenzen aangeven, of stap je uit de situatie, in plaats van er in te blijven hangen en je rot te voelen.

 

Welke dingen geven je nu juist heel veel positieve energie? Als je dat leert te voelen, maak je andere keuzes in je vrije tijd. En dan heb ik het nog niet eens over alle energie die al in je is. Liefde, kracht, plezier, je energie gaat meer stromen in een Inner Sounds of Joy concert en je frequentie verhoogt. 

Wat zit er in het membership

Iedere maand een nieuwe klanksessie. Thuis te beluisteren in je eigen bubbel, zo vaak als je maar wilt. 20 minuten, genoeg om met deze krachtige klanken écht tot jezelf te komen en kort genoeg om in te plannen in je drukke leven. (t.w.v. € 360,- per jaar)

Iedere maand een online masterclass met mij, waarin je leert om meer tot jezelf te komen . 

(t.w.v. € 360,- per jaar)

Community van powervrouwen die beseffen dat er meer is in het leven dan doen wat er van je verwacht wordt. (onbetaalbaar)

Investering in jezelf voor een jaar membership

€ 240,-

€ 20,- per maand

Is dat bedrag niet in één keer voor jou op te brengen? Je kunt ook starten met een kortere periode lid te zijn.

Half jaar
€ 150,- (€ 25,- per maand)

 

Kwartaal
€ 90,- (€ 30,- per maand)

Wanneer is het membership niet voor jou?

Als je denkt, ik ben er helemaal klaar voor, neem een deep dive en wil meteen sky-high met m’n frequentie, kun je ook 1 op 1 met mij te werken in een intensiever traject. (met net zoveel plezier en flow).

 

Als je denkt dat ik je ga fixen, kun je beter geen lid worden. Ja, de andere members en ik supporten je in de masterclasses, maar jij hebt zelf de regie. Als je je vooral wilt focussen op wat er níet goed gaat, ben je bij mij ook niet aan het goede adres. We gaan werken uit plezier en flow. Mijn ervaring is dat dat soms nog wat te vroeg is als je nog diep in de problemen of een burn-out zit of heftige trauma’s hebt. Dan is wat intensievere begeleiding wellicht geschikter en kan ik je doorverwijzen.

Hai!

Ik ben Wilma Beers

Het is mijn missie om geluksmomentjes, creativiteit en plezier de wereld in te brengen. Als je je daar aan overgeeft en intuned bij jezelf, krijg je meer energie en veerkracht om te kunnen genieten van het leven. 

 

Als coach én muzikant is het werken met klankschalen voor mij de allermooiste manier om dat te doen! Magie tussen mens en muziek! 

 

Ik liet me heel lang gek maken door alles wat er van me verwacht werd, en vooral: wat ik van mezelf verwachtte. Maakte keuzes op basis van rationele argumenten, maar ook emoties zoals angst. Ik leerde dat ik beter moest gaan letten op mijn werk-privé balans en nee moest gaan zeggen. Dat lukte goed, maar daar bleek het échte probleem niet te liggen. Ik voelde niet waar mijn grens lag in hoe mensen met mij omgingen. Ik probeerde het altijd maar weer redelijk op te lossen. Issues wegredeneren met ‘overal is wel eens wat’ en vooral zelf niet boos mogen zijn. Toen ik leerde meer te herkennen wat voor signalen mijn lichaam gaf, en daardoor écht ruimte ging maken voor mijn gevoel, veranderde dat álles!

 

Een leven vanuit energie, intuïtie en plezier!

Veelgestelde vragen

Je luistert naar rustige muziek, waarbij bijzondere instrumenten worden gebruikt. Bij de klankschalen bijvoorbeeld hoor je een soort ‘gong’. De trillingen van de klankschaal dringen door in je lijf, je brengt jouw aandacht er naar toe. Daardoor wordt de energie en soms blokkades in jouw lichaam aangeraakt. Andere geluiden zorgen er juist weer voor dat die energie weg kan stromen. Zo kom je accuut tot ontspanning.

Mijn klanksessies onderscheiden zich doordat het ook gewoon muziek is. Als muzikant vind ik het leuk creatief te zijn met vaak weer nieuwe muzikale elementen. Ik sla de schalen niet lukraak aan met gevoel voor timing en afwisseling. Hierdoor kun je je verliezen in de muziek en versterkt het meditatieve effect. De helende klanken zijn dus verpakt in een heel fijn te beluisteren cadeautje.

Mijn klanten geven aan de klanken goed in hun lijf te voelen. Natuurlijk gaan de trillingen van de schalen in een live bijeenkomst letterlijk door de zaal. Het intunen bij jezelf blijft hetzelfde, het verhogen van je bewustzijn blijft hetzelfde en niet te vergeten het genieten van de fijne klanken!

Geef jezelf wel in de eerste maand de tijd om het in je routine te krijgen, te wennen en deel met mij over je ervaring. Is het uiteindelijk toch niets voor jou, geen probleem. Dan schrijf ik je de volgende maand uit en betaal je alleen de eerste maand.

Dit herkennen veel klanten. Daarom is er ook een community waarin we elkaar inspireren die tijd voor jezelf te maken. Ik merk dat klanten zich verheugen op een nieuw concert en het echt wel beluisteren. Misschien niet zo vaak als je zou willen, maar ook dat is onderdeel van een proces naar meer rust. Het is geen wedstrijd wie het meest ontspannen is 😉