Referenties

Zij gingen jou voor

Een voorbeeld van effect van de opleiding: Er kwam een nieuwe baby in mijn opvang. Dat bleek heel zwaar te zijn, ze huilde continu. Zodra ik haar in de stoel of op de grond leg begint ze te huilen (krijsen) (echt boos). Gisteren lag ze op de grond en heb ik de tonguedrum erbij gepakt. Een moment dat zij rustig was en dat ik ook even tot rust kon komen! Van daaruit is alles weer makkelijker.

Jacqueline Jacobs - Gastouder & expert baby- en kindgebaren

Voor de opleiding was ik over bepaalde dingen onzeker, ik twijfelde wat ik allemaal kon. Maar deze opleiding is ook werken vanuit je gevoel, en dat is iets waar ik goed in ben.

De opleiding kind en klank heeft me zo in m’n vertrouwen gezet, dat ik me na de opleiding gelijk heb geschreven bij de KvK met mijn eigen praktijk.
Ik mag mezelf laten zien, en horen en werd begrepen door Wilma. 
Hoe fijn is dat! 
Bedankt Wilma dat ik mezelf mocht zijn bij jou in de opleiding kind en klank en dit nu door mag geven aan kinderen en volwassenen.
 
Klank raakt je HART op plekken waar woorden niet komen”
Miranda Dudink - www.oneindigevlinder.nl

“Wilma’s Inner Sounds of Joy concerten zijn echt een verrijking. Door het drukke werkzame leven heb ik (voor mijn gevoel) niet altijd de tijd om even tot mezelf te komen. De concerten heb ik nu netjes ingepland en zijn ook een soort van stok achter de deur in positieve zin. Ik kan heerlijk tot rust komen en ervaar elke keer weer iets anders in mijn lijf. Steeds als ik terug luister beleef ik het concert weer op een andere manier. De klankschalen brengen door de trillingen altijd (op de plekken waar nodig) rust en heling. Alsof er elke keer weer een ander stukje van mij wordt aangeraakt. Soms kan dat ook benauwd voelen als ik erg druk in mijn hoofd ben of mezelf niet volledig heb kunnen uiten op het werk of in het dagelijkse leven. Maar na afloop van het concert voel ik me altijd weer opgelucht en bevrijd. De dagen erna heeft het ook nog z’n werking. Ik kan het zeker aanraden!”

Melanie Uijleman - Zangeres & performer

“Ik volg de online sessie van klankschalen thuis omdat dit voor mij ideaal is dat ik niet weg moet na zo’n sessie ben ik zo relaxt en ontspannen soms ook moe. Het laat mij ontspannen met de mooie klanken van de klankschalen en andere instrumenten die Wilma ten gehore brengt in een sessie. Het maakt mijn hoofd leeg en ontspannen en droom mee met de muziek thema die gebracht wordt. Het doet wat met mijn lijf soms is het even onprettig maar ik weet dat dit van korte duur zal zijn. Wellicht zit er dan in je lijf een blokkade? Ik ervaar het als herboren en ontspannen eruit komen en slaap die nacht vaak goed.”

Isabelle Roelofs - Zorgprofessional

“Zo’n warm bad met prachtige klanken geeft zoveel ontspanning! De trillingen die in je lijf mee resoneren zijn waanzinnig!

Er komen dingen los, energetisch wordt je los getrild. Dat betekent dat er ook emoties naar boven kunnen komen. Hoe mooi is dat! Als je je daar aan over kan geven, is een klankschalen niet alleen mooi, lekker ontspannend maar ook helend.”

Suzanne Schilder - Natuurgeneeskundig therapeut -Puur Eenvoud

Jij?