Referenties

Zij gingen jou voor

“Wilma’s Inner Sounds of Joy concerten zijn echt een verrijking. Door het drukke werkzame leven heb ik (voor mijn gevoel) niet altijd de tijd om even tot mezelf te komen. De concerten heb ik nu netjes ingepland en zijn ook een soort van stok achter de deur in positieve zin. Ik kan heerlijk tot rust komen en ervaar elke keer weer iets anders in mijn lijf. Steeds als ik terug luister beleef ik het concert weer op een andere manier. De klankschalen brengen door de trillingen altijd (op de plekken waar nodig) rust en heling. Alsof er elke keer weer een ander stukje van mij wordt aangeraakt. Soms kan dat ook benauwd voelen als ik erg druk in mijn hoofd ben of mezelf niet volledig heb kunnen uiten op het werk of in het dagelijkse leven. Maar na afloop van het concert voel ik me altijd weer opgelucht en bevrijd. De dagen erna heeft het ook nog z’n werking. Ik kan het zeker aanraden!”

Melanie Uijleman - Zangeres & performer

“Ik volg de online sessie van klankschalen thuis omdat dit voor mij ideaal is dat ik niet weg moet na zo’n sessie ben ik zo relaxt en ontspannen soms ook moe. Het laat mij ontspannen met de mooie klanken van de klankschalen en andere instrumenten die Wilma ten gehore brengt in een sessie. Het maakt mijn hoofd leeg en ontspannen en droom mee met de muziek thema die gebracht wordt. Het doet wat met mijn lijf soms is het even onprettig maar ik weet dat dit van korte duur zal zijn. Wellicht zit er dan in je lijf een blokkade? Ik ervaar het als herboren en ontspannen eruit komen en slaap die nacht vaak goed.”

Isabelle Roelofs - Zorgprofessional

“Zo’n warm bad met prachtige klanken geeft zoveel ontspanning! De trillingen die in je lijf mee resoneren zijn waanzinnig!

Er komen dingen los, energetisch wordt je los getrild. Dat betekent dat er ook emoties naar boven kunnen komen. Hoe mooi is dat! Als je je daar aan over kan geven, is een klankschalen niet alleen mooi, lekker ontspannend maar ook helend.”

Suzanne Schilder - Natuurgeneeskundig therapeut -Puur Eenvoud

Jij?